Spirulina voor beginners - de belangrijkste informatie

Spirulina voor beginners - de belangrijkste informatie - Spirulina.nl

Spirulina is een van de gezondste en voedzaamste planten die momenteel beschikbaar zijn op onze markt Superfoods. Iedereen die voor het eerst naar de Spirulina-alg reikt, is op zoek naar antwoorden op verschillende lastige vragen. Wat is Spirulina? Hoe het te nemen, welke dagelijkse dosering is het meest optimaal? Kan ik deze algen met medicijnen gebruiken? Is het beter om Spirulina te kiezen in poeder- of tabletvorm? We zullen proberen de meest gestelde vragen van onze klanten in enkele zinnen te beantwoorden.

Wat is Spirulina?

Spirulina is blauwgroene algen die algen worden genoemd. Ja, algen. Veel mensen associëren de naam algen met iets dat niet smakelijk en slecht is. Maar in tegenstelling tot algen die bijvoorbeeld in een meer of een zwembad groeien, is dit type algen ideaal en levert het de nodige voedingsstoffen. [ Link ] Deze omvatten vitamines, macro- en micro-elementen en voedzame plantaardige eiwitten.

In welke vorm verschijnt Spirulina en wat te kiezen?

De meeste mensen consumeren spirulina in de vorm van tabletten. De samenstelling van Spirulina in tabletten en in poeder moet hetzelfde zijn als het afkomstig is van één fabrikant. 

Welke dosering van Spirulina wordt aanbevolen?

De dosering van Spirulina moet aan het begin worden verlaagd. Het is het beste om te beginnen met de helft van de aanbevolen dagelijkse dosis. Mensen die Spirulina regelmatig gebruiken, beweren dat het van nature hun welzijn verbetert. Ze kunnen zich geen dag zonder voorstellen, ze voelen zich zo goed. Gezondheidsvoordelen zijn zichtbaar na een paar dagen van regelmatige inname.

Wat is de beste manier om Spirulina in te nemen?

Spirulina in tabletvorm is gemakkelijk in te slikken. Het enige wat u hoeft te doen is het met water drinken. Het ziet er anders uit met Spirulina-poeder. Niet iedereen houdt van haar smaak en geur. Het is het gemakkelijkst om dergelijke Spirulina toe te voegen aan je favoriete cocktail, yoghurt en sap. Maar voor meer ervaren fijnproevers, meng het gewoon met water en behandel het als een groene, stimulerende opname. Zo'n drankje dat elke ochtend wordt gedronken, werkt veel beter dan bijvoorbeeld koffie .

Volgende lezen

Spirulina dosering - Spirulina.nl
Wat bevat spirulina nog meer? - Spirulina.nl