Gratis verzending in heel Nederland! - Snelle levering - Stapelkorting weken!

Veelgestelde vragen

1. Moet ik thuis zijn als het pakketje wordt bezorgd?

Nee, u hoeft niet thuis te zijn want vaak is het mogelijk om het pakketje door de brievenbus te doen. Als dit niet het geval is wordt het aangeboden als post pakket. U ontvangt altijd een track en trace code per mail zodat u weet wanneer het pakketje wordt bezorgd.

2. Is Spirulina hetzelfde als een mulivitamine tablet?

Wij horen deze vergelijking wel vaker. Spirulina bevat meer dan 60 natuurlijke stoffen zonder andere toegevoegde stoffen. Deze stoffen versterken elkaar. Ook bevat het biofotonen (zonne energie). Deze zijn volgens verschillende onderzoeken erg belangrijk voor uw gezondheid.

3. Kan ik spirulina gewoon gebruiken naast mijn medicijnengebruik?

Spirulina is 100% natuurlijk. Er zijn geen bijwerkingen bekend zowel op de korte - als lange termijn. Raadpleeg een deskundige voordat u spirulina gaat gebruiken in geval van twijfel, zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

4. Hoeveel tabletten moet ik dagelijks innemen?

Wij adviseren om de dagelijkse dosis langzaam op te bouwen als u net begint met spirulina. Hoeveel u uiteindelijk in gaat nemen verschilt van mens tot mens. Sommige hebben aan 6 tabletten genoeg terwijl sporters wel 20 tabletten per dag innemen. 

5. Waar komt de spirulina vandaan?

Op het Hainan eiland (zuid China) ver van de verstedelijkte gebieden, groeit onze spirulina. Het ligt ver van de verstedelijkte gebieden, omdat dit het water kan vervuilen. Onze spirulina groeit op een plek waar het veel uren zon krijgt en waar het een consistente warme temperatuur heeft. Hiermee zorgen wij ervoor dat onze spirulina de beste kwaliteit bereikt.