Wij zijn van 9 t/m 23 september gesloten. Klik hier voor meer info!

Veelgestelde vragen

1. Moet ik thuis zijn als het pakketje wordt bezorgd?

Nee, u hoeft niet thuis te zijn want vaak is het mogelijk om het pakketje door de brievenbus te doen. Als dit niet het geval is wordt het aangeboden als post pakket. U ontvangt altijd een track en trace code per mail zodat u weet wanneer het pakketje wordt bezorgd.

2. Is Spirulina hetzelfde als een mulivitamine tablet?

Wij horen deze vergelijking wel vaker. Spirulina bevat meer dan 60 natuurlijke stoffen zonder andere toegevoegde stoffen. Deze stoffen versterken elkaar. Ook bevat het biofotonen (zonne energie). Deze zijn volgens verschillende onderzoeken erg belangrijk voor uw gezondheid.

3. Kan ik spirulina gewoon gebruiken naast mijn medicijnengebruik?

Spirulina is 100% natuurlijk. Er zijn geen bijwerkingen bekend zowel op de korte - als lange termijn. Raadpleeg een deskundige voordat u spirulina gaat gebruiken in geval van twijfel, zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

4. Hoeveel tabletten moet ik dagelijks innemen? Wat is het advies?

Maximaal 6 tabletten per dag, met wat water voor of tijdens een maaltijd  innemen en geheel doorslikken (niet kauwen). Wij adviseren om de dagelijkse dosis langzaam op te bouwen als u net begint met spirulina tabletten.

Bijvoorbeeld: de eerste 3 dagen 2 tabletten. Gaat dat goed dan kunt u de 4e, 5e en 6e dag 4 tabletten nemen en de zevende dag 6.

Hoeveel u uiteindelijk in gaat nemen verschilt van mens tot mens. Sommige hebben aan 6 tabletten genoeg terwijl sporters wel 20 tabletten per dag innemen.

5. Waar komt de spirulina vandaan?

Op het Hainan eiland (zuid China) ver van de verstedelijkte gebieden, groeit onze spirulina. Het ligt ver van de verstedelijkte gebieden, omdat dit het water kan vervuilen. Onze spirulina groeit op een plek waar het veel uren zon krijgt en waar het een consistente warme temperatuur heeft. Hiermee zorgen wij ervoor dat onze spirulina de beste kwaliteit bereikt.

6. Wordt spirulina makkelijk opgenomen?

Spirulina is rijk aan vitamine A en C, vitamine E (een zeer krachtige antioxidant!) en vitamine K (de enige vitamine met bewezen verjongende effecten). Zeewier is ook een belangrijke leverancier van vitamines en mineralen uit de B-familie, zoals calcium, chroom, ijzer, magnesium, selenium en zink. Spirulina bevat ook jodium. Dit essentiële sporenelement ondersteunt de schildklierfunctie, hormonale balans en beschermt tegen de schadelijke effecten van zware metalen en radioactieve straling. Dankzij de zachte celwanden van spirulina worden al deze stoffen snel door je lichaam opgenomen.